Η BAUMARKET Α.Ε. εμπορεύεται δομικά υλικά, με εξειδίκευση στον τομέα των μονωτικών υλικών. Σκοπός της η εξυπηρέτηση όσων ασχολούνται με την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και ανακαίνιση.

 

Η πολύχρονη συνεργασία της με καταξιωμένες εταιρείες δομικών, μονωτικών και διακοσμητικών υλικών, της δίνει την δυνατότητα να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο συνδυάζοντας μεγάλη γκάμα υλικών, άριστη τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη για την σωστή εφαρμογή τους. 

 

Το 2000 γίνεται μέλος του ομίλου εταιρειών ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε. Στα 2 σύγχρονα διαμορφωμένα καταστήματα της, το ένα στο διαδίκτυο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www..baumarket.gr, βρίσκουν λύσεις αρχιτέκτονες, μηχανικοί, τεχνικές εταιρείες, αλλά και ιδιώτες, ατομικές επιχειρήσεις που έχουν και την δυνατότητα για αγορές με δόσεις και πιστωτικές κάρτες.

Η BAUMARKET Α.Ε. είναι ένας χρήσιμος συνεργάτης για αυτόν που κατασκευάζει. Βλέποντας το μέλλον επενδύει σε νέα υλικά, ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες, που πρωτοπορούν σε ποιότητα, ευκολία και σωστή εξυπηρέτηση.  

.